Div 4 spel även nästa år!

i

Igår lördag var Lidköpings IF på besök på Ekaråsen för att försöka knipa 3 viktiga poäng för att ha en chans att nå en kval plats till Div 3.. Vackert höst väder och en väldigt fin plan var förutsättningarna inför denna match.

Nedan här ser ni truppen som ställa upp för denna dag.

Tom
               Jesper N      Henrik N      Martin K
                                   Mattias A
        Jon S           Nils O     Jonas E        Joakim B

Tobias         Markus O

Avb: Mikael B, Andres , Jonathan G, Jesper Ä

Spelare som saknades denna match var Peter M (skadad), Martin E (avstängd), John O (bortrest)

Ett taggat Edet tog kommandot direkt i matchen och det var Edet som verkade klart hetast. Lidköping som ju hade en hel del att spela för verkade inte alls vara på hugget och man kunde höra mycket klagomål inom det egna laget på varandra.. Sånt brukar ju aldrig leda till att det går bättre vilket det inte heller gjorde för det var Edet som vann närkamper och man skapade en hel del lägen men det var inte förrän efter ca 30 minuter spelade som man kunde ta ledningen efter en perfekt nick vid målvaktens vänstra stolpe utav Tobias G. 1-0 stod sig halvleken ut vilket var ett rättvist resultat så långt.

Andra halvlek såg nästan exakt ut som den första, och det resulterade i att Edet fick gjort 2-0, detta efter att Markus O kommit fri med målvakten och lurade bort denna och kunde sedan lägga in bollen i öppet mål.. Det var inte slut med farligheter framför Lidköpings målvakten men något mer mål verkade inte Edet spelarna kunna trycka in.. Utan istället fick Lidköping lite snöpligt in ett reduceringsmål fram till 2-1 och det kändes lite konstigt att det skulle behöva vara nervöst i slutet av matchen då faktiskt inte Lidköping var värda någon poäng.. Efter Lidköpings målet försökte man trycka upp en hel del folk i banan men speciellt farligt blev det inte, förutom på en del fasta situationer och i slutet hade man i princip uppe hela laget på en hörna som Tom fick tag på och drog upp till Markus O, som fick alldeles för mycket tid på sig, för när han skulle dra målvakten gick det lite för långsamt och keepern kunde avvärja det friläget. Men det var också det sista som hände i matchen och därmed blev det också 3 nya poäng till vårat A-Lag...

Den härliga höstsviten håller i sig.. Synd att man inte kunde skrapat ihop lite mer poäng i våras, då hade man definitivt varit med i toppen av tabellen.. Nu hoppas vi att den fina höstsviten kan förlängas nästa helg då det ju vankas kommun derby... Söndag Kl. 15.00 på Strömsvallen är det som gäller.. Inland som ju faktiskt kan bli inblandad i botten striden vid en förlust.. Så det lär blir en tuff drabbning!

LEIF Tipset är uppdaterat som ni kan se på LEIF Tipset sidan... Oerhört jämnt där och det lär avgöras på mållinjen...