0-2 (23 min) Tessie Hagström (Madde Larsson, Wiveca Larsson)
1-4 (35 min) Jenny Kivistö (Wiveca Larsson)
1-5 (42 min) Johanna Johansson (Hörna direkt i mål)
1-7 (45 min) Michaela Berndtsson (Madde Larsson)
1-8 (49 min) Johanna Johansson (Madde Larsson)
1-9 (73 min) Michaela Berndtsson (Sandra Ekström, utspark)
1-10 (82 min) Madde Larsson (Tessie Hagström)

Det blev en målrik tillställning på Almesåsens IP när Lilla Edets damlag kom på besök.

Med van och säker hand styrde Roger Brunberg in bussen på Almesåsens IP och ut hoppade föräldrar, ledare och fjorton spelsugna och förväntansfulla tjejer från Lilla Edet.

I en tryckande värme tog det 20 minuter innan tjejerna visade vem som skulle ta de tre poängen som stod på spel och det var Madde som visade vägen med sitt 1-0 mål, och när vi gjorde 3-1 målet var det inget snack om vart segern skulle hamna. Efter 3-1 målet rullade bollarna in med jämna mellanrum och 10-1 var faktiskt i underkant
då fyra, fem frilägen missades, men vad gör det en sådan här dag.

Michaela hade lekstuga med motståndarförsvaret och med sin briljanta teknik snurrade hon upp motståndarförsvaret gång på gång. Fyra snygga mål från hennes fötter blev det men kunde varit det dubbla om skärpan hade funnits där hela matchen. Johanna stod för två mål varav ett som hon skruvade in direkt på en hörna. Madde inledde som sagt målskyttet från sin vänsterkant och satte dessutom sista spiken i kistan och däremellan hann också Jenny notera sig i målprotokollet. Ströanfallen som motståndarna hade avvärjde Sandra i målet med sina vältajmade utrusningar. Försvaret
med mittbackarna Emelie och Malin i spetsen avväpnade enkelt motståndarnas försök till anfall. Mittfältet dominerades av edettjerna med Tessie som härförare.

Hela laget ska ha beröm för en väl genomförd match där man aldrig slutade spela utan gav allt i nittio minuter trots den pressande värmen. Ett extra plus dock till fyramålsskytten Michaela Berndtsson och den outtröttlige mittbacken Malin Erlandsson.

Laget: Sandra E, Ellen N, Emelie S, Malin E, Hanna B-M, Josefin K, Tessie H, Wiveca L, Madde L, Johanna J, Michaela B, Elin A, Lina M, Jenny K.