2-0 (12) Jesper Älvenholm (Mats Johansson)
4-0 (84) Jesper Älvenholm (Tom Christiansen)

Varningar: Johan Lilja, Tom Christiansen.

Laget: Tom C – N. Olofsson, J. Lilja, M. Ahlström, J. Gustafsson – T.
Olsson.

Byten: P. Mattsson in – M. Olsson ut (74)
          T. Gustafsson in – N. Graff ut (80)
          A. Mortensen in – M. Erlandsson ut (85)

Kommentar: Efter en krampaktig match borta mot Sävedalen i förra omgången svarade LEIF för en helgjuten insats denna kväll. Den första halvleken på Ekaråsen var magnifik. Inledningen blev den bästa tänkbara för hemmalaget med ett drömmål och tillika tidigt ledningsmål av Marcus Olsson efter bara nio minuters spel. Knappt hade applåderna hunnit tystna förrän det var dags för 2-0. Jesper Älvenholm kunde nicka in Mats Johansson fint slagna frispark från vänster ytterposition. Som om inte det var nog spädde Mattias Ahlström på till 3-0 med halvtimmen spelad. I den andra halvleken föll LEIF tillbaka en aning, men segern var aldrig hotad. Slutresultatet fastställde Jesper Älvenholm när han på Tom
Christiansens välriktade utspark ensam med målvakten kunde rulla in 4-0. Segern innebär att LEIF alltjämt är obesegrade hemma på Ekaråsen och detta var dessutom andra raka nollan för Tom Christiansen. Närmast väntar en svår bortamatch mot Stenungsunds IF på Nösnäsvallen på lördag.