Tobias G Joakim B Fredric C
Sebastian A Jonathan G Peter M Mikael B
  Agim K Marcus T

Avb: Erik L, Jesper N

Här följer ett kort matchreferat, Vi fick en kanonstart med 0-2 efter ca: 10 min genom mål av Agim och Jonathan, efter denna starten hade vi ett bra läge att utöka ledningen till 3-0 efter ett förarbete av Agim där Tersing friställdes men bollen smet utanför målvaktens högra stolpe. Efter denna inledning var denna 1a halvlek inte riktigt bra ifrån våran sida, försvarsspelet är ok det var framförallt anfallsspelet som brast ingen fantasi eller vilja att ha bollen! Där måste vi bli bättre. LFF lyckas reducera till 1-2 efter ett inkast nickas bollen i mål, (1-2 halvlek.)
Gick igenom vårat anfallsspel och påpekade att vi måste vara kloka med allt vi gör, smågrejer som vi måste rätta till VIKTIGT!!! 2a halvlek är betydligt bättre när det gäller anfallsspelet mer kreativitet och rörelse, vi gör 1-3 genom Agim strax därefter 1-4 genom Tersing efter en bra slagen hörna av Sebastian. Sista 45 min är våran helt och vi får ett bra kvitto på att vårat slit och tuffa försäsong har gett bra effekt, tyvärr reducerar LFF till 2-4 i sista minuten, ett individuellt misstag. En godkänd match, 3 segrar av 4 stryk med 1-2 mot ett bra Div 1 motstånd i svenska cupen (Torslanda), en bra start. DM match idag Hols IF i Vårgårda 16.00.

0-1 Agim.K ass Fredric.C
0-2 Jonathan.G ass, Agim.K
1-3 Agim.K ass, Fredric.C
1-4 Marcus.T ass Sebastian.A