Hampus                       Tim                        Åkerblad
      (Viktor)                                                     (Rigge i 2:a)
                                     Jonathan

Ers. Sebbe, Viktor, Anton

Kort sammanfattning: Efter en svag inledning där Kärra/Klareberg gör 1-0 redan efter
4 minuter spelar vi upp oss något efter halvtimmen spelad. Vi vinner lite mer
dueller och är aggressivare i pressen dock har vi för dåligt passningsspel i första
halvlek och skapar därför inte så många målchanser. En hörna är närmast och
resultera men Berg skjuter hårt i bortre stolpen från nära håll. I andra är vi
mycket bättre, vi flyttar fram positionerna och blir aggressivare. Detta gör att vi
vinner boll högt upp i banan och börjar skapa målchanser med mycket folk med i
anfallen. På ett inspel från höger hittar Viktor, Jonathan som sätter 1-1 efter 65
minuter. Fem minuter senare är det dags igen, Anton driver fram och sätter in bollen
i boxen till Jonathan som behärskat sätter ledningsmålet. 3-1 kommer på ytterligare
ett instick och Tim placerar säkert in slutresultatet.
En helt ok första match som var svårspelad p.g.a. en hård och hal plan men hur vi
höjer oss i andra och tar över fullständigt är jag mycket nöjd med.

Daniel Lennartsson

Trollhättans Bois - Lilla Edet 0-3 (0-1)
Mål: Marcus Olsson 1, Anton Granqvist 1, Almedin Besic 1
Laget:
                                         Tom
Mattsson          Lundblad          Freddan                        Dick
(Åkerblad)                                                                  (Felix)

Sebbe                Tersing

Viktor                     Anton                   Meddi
          (Tim)
                                        Olsson

Ers. Åkerblad, Tim (pojklaget), Felix (pojklaget)

Kort sammanfattning:  Vår första halvlek var inte bra, vi brister i passningsspelet,
gör många enkla misstag och kommer inte in i pressen alls. Det finns ytor och spela
på bakom deras mittfält men vi kommer inte dit utan fastnar i Bois första press. Vi
tar ändå ledningen med 1-0 av Olsson som får ett instick i boxen och dunkar dit den.
I paus är vi väl medvetna om vad vi behöver förbättra och andra är en helt annan
match från vår sida. Vi kliver upp i banan, höjer passningskvalitén och börja löpa
vilket ger resultat gång på gång. Vi skapar mycket målchanser i andra och gör två
bra mål, 2-0 på en omställning då Anton skjuter stenhårt rätt upp i taket. 3-0 på
ett av många fina anfall från vänsterkanten, Åkerblad hittar den lediga ytan gång på